Автор Тема: Камрады нужен совет  (Прочитано 6695 раз)

0 Користувачів і 1 Гість переглядають цю тему.

Оффлайн IgorV2000

• Репутація: +1/-0
  • Iм'я: Ігор
  • Звідки Ви: Перемишль Польща
  • Яка у Вас техніка: Peugeot 406 2,0
Re: Камрады нужен совет
« Відповідь #15 : 11-07-2012, 13:21:11 »
Всім доброго дня!
Я сам пройшов шлях розтаможування у січні цього року причепа 98року. Дійсно, на нашій (українській) таможні потрібно "розмовляти" як зменьшити виплату на розтаможку, тому і витрати у кожного різні. Вартість причепа від якої і залежить сумма розмитнення, митники визначали по СВОЇХ невідомо яких таблицях. Їхня оціночна вартість значно більше від вартості знайдених  нами причепів за найнижчу ціну. Тут все залежить від Вашої майстерності розмови з митниками.  В мене вийшло це приблизно так (все в уо): 500 - 600 за мито на кордоні; на регіональній митниці: 125-сертифікат + різні інші виплати ще 125. Можливо я десь і помилився, бо вже пройшло трохи часу, але в основному - так.
 Я тут не враховував свої витрати дорожні і закордонні. Перша постановка на облік тягне до 1500грн.
Слава Україні !

Оффлайн Maestro1607

• Репутація: +0/-0
  • Iм'я: Михаил
  • Звідки Ви: Киев
  • Яка у Вас техніка: Рено Кенго Honda cbr f4i
« Відповідь #16 : 11-07-2012, 13:47:29 »
большое спасибо за толковый ответ. откуда гнали прицеп, покупали у диллеров или у хозяина, какие бумаги должен дать хозяин прицепа? заранее благодарен :az:
ЧИТАЮ ЛЕКЦИИ ------- о вреде алкоголизма и культуре сексуальных отношений в сельской местности

Оффлайн IgorV2000

« Відповідь #17 : 11-07-2012, 14:24:26 »
Купляв у приватної особи у січні в Польщі.
1. Причеп шукав сам по мобайл.де але знайшов на польському сайті (не можу пригадати саме на якому). Знайшов 3 варіанти.
2. Поїхав з товаришем і 2-й варіант купив. Проїзд в Польщу і назад трохи дешевший ніж у Німеччину і назад. Порахуйте проживання не виключаю ночівлю у авто, ще харчування, паливо, оплата доріг при необхідності.
3. У приватника треба взяти тех паспорт і купчу, яку він стягнув з і-нета і ми у двох її заповнили.
Приватники не накидують ПДВ тому ціна меньша
4. Виїхав на польських номерах, тому ні страховки ні тимчасових номерів не купляв
У такому варіанті в польському ГАІ через 10 днів  причеп знімається з обліку. Бо наші при першій реєстрації дають в Польщу запрос щодо інформації законності придбання причепа.
 Ігор зі Львова.
Слава Україні !

Оффлайн Maestro1607

« Відповідь #18 : 11-07-2012, 14:44:39 »
если не сикрет сколько Ваш прицеп стоял в Польше и сколько конечная стоимость вышла у нас?
ЧИТАЮ ЛЕКЦИИ ------- о вреде алкоголизма и культуре сексуальных отношений в сельской местности

Оффлайн IgorV2000

« Відповідь #19 : 11-07-2012, 15:00:38 »
если не сикрет сколько Ваш прицеп стоял в Польше

Як довго причеп стояв я не знаю :-), але вартість його 12000злотих +2000зл кондиціонер . Курс валюти не памятаю, подивіться в і-неті.
Кошторис проїзду, візи, витрат на паливо, проживання, телефон це індивідуально порахуєте відносно свого плану.
Додам що купив за 10зл+ 5зл поповнення  стартовий пакет мобтелефону і по ньому розмовляв у Польщі і з Україною.
Слава Україні !

Оффлайн Maestro1607

« Відповідь #20 : 12-07-2012, 17:30:49 »
спасибо,  может еще кто то пригонял себе прицепчик делитесь опытом) может кто чего полезного слышал рассказывайте не стесняйтесь :az:

SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal