Автор Тема: Трохи про Оріль чи довгоочікувану зустріч  (Прочитано 292 раз)

0 Користувачів і 1 Гість переглядають цю тему.

Оффлайн Nikki

• Администратор
  • Репутація: +163/-0
  • Iм'я: Миколай Анатолійович
  • Звідки Ви: Україна, Дніпро
  • Яка у Вас техніка: Mitsubishi Pajero WagonII, Скіф М2, АП-1
Давно планували, але все якось не складалося. І ось воно відбулося. Ми зустрілися, правда, як завжди з пригодами.
Захотілося нам розвідати нове місце на Орелі, як завжди три умови - безлюдне місце, ліс та річка.
Виїзд запланували на п'ятницю, попереду – вихідні. Замість запланованого часу виїзду, мені вдалося виїхати на три години пізніше, ніж зірвалися мої пригоди. Але Саня (Олександр 74) відчув це повною мірою, шкода що у мене не вийшло, так само проїхаються (сподіваюся все ще попереду).
У зв'язку з тим, що віднедавна я став місцевим аборигеном тутешніх місць і Олександру не вдалося знайти відповідного місця, яке б задовольнило всі три умови, я запропонував свій перевірений варіант.
Ясна річ, що я приїхав перший на галявину, яка задовольняла нашим умовам
Чекав на Олександра...
Скинув йому геолокацію...
І ось знайома "Фрося" як баржа їде луговою травою  :ag:

І ось вона, довгоочікованна зустріч

Розставили табір. Бутірброді під чайок, та "За зустріч!!!"

PS Трохи перервусь, може Олександр чогось додасть.
Не витрачайте свого часу на пояснення: люди чують лише те, що хочуть почути. @ Пауло Коельо

Пользователи, которые поблагодарили этот пост: Condor, valera krm, дядя Пончик, Александр 1974, Spalax, Саня 73

Оффлайн Александр 1974

• Репутація: +52/-0
  • Iм'я: Александр
  • Звідки Ви: Украина Полтава
  • Яка у Вас техніка: Фронтерита
Всем приветик. Николай скинул мне точку на карте, где вроде как ТО место, которое нам подходит :bp:. Свернул я с трассы на ближайшую грунтовку (вернее -  :ag: место где когда то была грунтовка) к этой точке. Через пару десятков метров в лесу пришлось переехать через сухое деревце- перегородившее " направление" к точке :bn:. Ну а дальше, как всегда- дорога закончилась :ak:, но осталось направление к точке :bp:

Пользователи, которые поблагодарили этот пост: valera krm, дядя Пончик

Оффлайн Александр 1974

Попытались пробраться к Точке с одной стороны :- упёрлись в густой лес :bu:, бензопилы с собой нету :bk:. Объехали лес, а там болотце :bu:- одной машиной не хотелось испытывать судьбу, а других маршрутов к Точке уже и не оставалось :bk:. Звоню к Николаю: " Алё, эта точка на сегодня не вариант", он мне: " ну тогда давай на проверенное место" и скидывает мне Точку проверенного места. Забиваю Точку в Гугле, Гугел показывает длинный маршрут ( в объезд) на машине и короткий пешком.  :bw: :bw: :an: Не долго думая поехали по пешему маршруту на первой передаче по полям, через кусты, два раза из под колёс косули выскакивали :ai:, раз двадцать зайцы, вроде как и крокодилы, :bw:, наверное, но мы их не видели, так как трава местами была выше крыши :ag:. В конце концов доехали к Точке, Николай встретил и ...........

Оффлайн Condor

• Репутація: +7/-0
  • Iм'я: Олександр
  • Звідки Ви: Житомир
  • Яка у Вас техніка: Renault Duster + Скиф2м
Початок інтригуючий . .   :az:

Оффлайн Nikki

• Администратор
  • Репутація: +163/-0
  • Iм'я: Миколай Анатолійович
  • Звідки Ви: Україна, Дніпро
  • Яка у Вас техніка: Mitsubishi Pajero WagonII, Скіф М2, АП-1
Початок інтригуючий . .   :az:

Інтрига полягає в тому, що ми зустрілися!
Власне, каюся... все ні як не відійду від форумного спілкування (фото+текст), настав час переходити на відео. Але маємо те, що маємо.
Небагато фото для позитиву, трохи про нашу галявину та табір:

Трохи про шашлик

Річка Оріль

Такось пройшов наш перший вечір

Далі буде...
Не витрачайте свого часу на пояснення: люди чують лише те, що хочуть почути. @ Пауло Коельо

Пользователи, которые поблагодарили этот пост: Condor, valera krm, дядя Пончик, Александр 1974, Саня 73

Оффлайн Александр 1974

На эту встречу ездил на легке, без прицепа, та и фото почему-то не делал :bn:, отвык наверное.  Спасибо Николаю- что хоть он не забыл про фото  :az:. Небольшое видео https://vt.tiktok.com/ZSCRHbeD2/

Пользователи, которые поблагодарили этот пост: Nikki

SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal