Автор Тема: Енергонезалежність або гібридний інвертор з аккумом і сонячними панелями  (Прочитано 1960 раз)

0 Користувачів і 1 Гість переглядають цю тему.

Оффлайн ingener100

• Репутація: +7/-0
  • Iм'я: Денис
  • Звідки Ви: Полтава
  • Яка у Вас техніка: WV Passat и куча мотлоха.
В травні вирішив кинуть декілька панелей на кришу, думаю знадобляться. Є аккум 12в 240АГ літій, інвертор 1квт. Хай будуть))

Купив панелі, давай шукати хто поставить, або дуже заняті всі, або ціну не складуь, Х2 від риночної вартості...
Ну думаю з братом почепим. Виявився у мене знайомий, який займається сонцем, поспілкувався з ним, і він дав контакт чоловіка, якому вони з криши зняли панелі і поставили в город. тобто у нього є матеріал для крепіжу на дах, супер, поїхав і набрав крепежів як дурак фантиків)) за дуже сприятловою ціною, ще й трохи провода на додачу...
 Ну то й добре, накидав на всю кришу мотажних планок, кинув дві панелі і думаю собі, обіцяють проблеми зі світлом, мабуть треба трохи серьознішій підхід...
Замовив собі гібридний інвертор на 6 квт з можливістю продажу в мережу. Аккумулятор думав свій переробити.
Пошукав, поцікавився, вирішив зібрати новий на 9 квт. 14S3P. Їз нових Li-NMC елементів. БМС Jkong, на мій погляд, і по відкликам найкраща на данний час. Декілька мінусів звичайного літія перед LiFePo4  не пожаронебезбечність, і не така швидка зарядка.
Так як батарейка в гаражі, то не дуже переймаюсь, в будино би ставив тільки LiFePo4.

І вуаля. У мене невеличка сонячна станція... Панелей мабудь восени докидаю, як ажіотаж і ціна спаде. Тепер відключєння не турбують. навіть кондіціонер не вимикаю...

Пользователи, которые поблагодарили этот пост: Саня 73

Оффлайн Nikki

• Администратор
  • Репутація: +163/-0
  • Iм'я: Миколай Анатолійович
  • Звідки Ви: Україна, Дніпро
  • Яка у Вас техніка: Mitsubishi Pajero WagonII, Скіф М2, АП-1
LipFo я придбав, а ось думаю придбати інвертора в квартиру, ось такого:
Houli інвертор 12v 220v чистий sinys 2000W генератор инверторный инвертор 12v 220v чистий синус для дома, 4 649.95 грн.
https://a.aliexpress.com/_EQ1DAv1
Не витрачайте свого часу на пояснення: люди чують лише те, що хочуть почути. @ Пауло Коельо

Пользователи, которые поблагодарили этот пост: Саня 73

Оффлайн ingener100

Есть подобньіе с возможностью зарядки, или просто ИБП типа такого: https://logicpower.ua/ibp-s-pravilnoy-sinusoidoy/ibp-s-pravilnoy-sinusoidoy-12v-lpm-psw-1500va-1050vt

Поразгребали правда сейчас, нужно искать.
И в результате с него берешь вьіход и кидаешь на ввод в квариру, на свет, розетки, понятно что не бойлер и т д.

и как бьі особо не правишься. есть свет, он заряжает и сквозняком пропускает на квартиру, нету, работает как иневертор.

как минимум холодильник всегда в работе. не травонешься))

Нужно сравнивать еще минимальнбій и максимальньій вольтаж роботьі инвертора. чтоб в границах аккума бьіл, чтоб максимальную емкость получать

Пользователи, которые поблагодарили этот пост: Nikki

Оффлайн Nikki

• Администратор
  • Репутація: +163/-0
  • Iм'я: Миколай Анатолійович
  • Звідки Ви: Україна, Дніпро
  • Яка у Вас техніка: Mitsubishi Pajero WagonII, Скіф М2, АП-1
Гарна приблуда, краще, ніж інвертор
Буду дивитися в його сторону....
Не витрачайте свого часу на пояснення: люди чують лише те, що хочуть почути. @ Пауло Коельо

Оффлайн ingener100

Смотри быстрее, разгребают все эти вещи с неимоверной скоростью

SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal