Якщо дивитися на карту, то ні чого не порушуючи і за порадою охоронця я заїхав у точку №1. Фотографії в першому повідомленні з цієї точки.
Далі мені хотілося ж якось наблизитися до "мертвих екскаваторів" і я вирішив заїхати до точки № 2. На шляху була одна перешкода, це залізничні колії, які перегороджують шлях для автомобіля, почав шукати переїзд і почалися пригоди. Власне кажучи, проїхався по полях
по довколишніх селах
Села у нас звичайно гарні, проїжджаєш через село, дивишся - село як село... а трохи в глибинку цього села заїдеш, а там краса. Все доглянуто, школи, садки...
Навіть пам'ятники збереглися
Люблю свою країну...
Але поїхали далі, довелося мені десь бездоріжжям їхати і трохи чагарника, через який мені довелося просто проїжджати своєю машиною.
Тепер розумію людей, які там бували і кидали свої машини бозна-де, і далі йшли пішки. Я ж упертий і лінивий, тому їхав машиною, поки не вперся в траншею, вириту спеціально для таких як я
Траншею навіть моєю машиною не переїхати, широка та глибока. Але як і планував майже доїхав до точки, тобто. мені залишалося пройти пішки близько 120 метрів GPS координатами, що я і зробив.
І ось я майже на краю кар'єру
На задньому плані кар'єр, який затопили ґрунтові води і залізні монстри епохи, що минає.
Ціль досягнута, подивився, шкода звичайно що близько не вдалося підібратися, але я не шкодую... встиг подивитися і побачити на власні очі поки що не повністю розібрали на металобрухт ці величезні екскаватори.
Прикро за нашу з вами Україну, за те, що маємо не бережемо, за наш варварський менталітет (вкрасти, розбити, зруйнувати), а після нас хоч потоп. Що ми залишимо нашим поколінням? Та ще ця війна, рашисти, які зруйнували та знищили сім областей плюс крим.
Не будемо про сумне, підіб'ємо підсумок:
1. Чи варто їхати туди спеціально?Та мабуть ні, серйозна охорона, близько не підпускають. З останніх звітів в інтернеті є випадки застосування фізичної сили охоронцями по відношенню до "таких туристів"
2. Якщо дорогою і заїхати, подивитися з відстані?З причіпом однозначно нема сенсу. Та й не кожна машина зможе взяти круті ґрунтові підйоми.
3. Якщо раптом і наважилися їхати та шукати пригоди на п'яту точку.Потрібно заїжджати на другу точку не через Протопівку (в полях охорона), а через Новоолексіївку, а потім полями і хащами... Автомобіль лучше ЛуАЗ із твердим дахом, не так шкода буде лакофарбове покриття на ньому. І потрібно дружити з GPS навігацією і бути впевненими у собі...
Усім миру та добра